Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba el projecte ‘Incuba dones’ a Pineda


El projecte ‘Incuba dones’ de la Fundació Utopia ha arribat a Pineda de Mar. Aquest projecte destinat a dones en situació de vulnerabilitat té per a objectiu promoure l’autoocupació com a forma d’ocupació, el desenvolupament econòmic i la millora social.

‘Incuba dones’ és un projecte que consisteix a impartir una formació en l’àmbit de l’emprenedoria social i comunitària. En aquest projecte hi prendran part 10 dones en situació de precarietat econòmica, vulnerabilitat social, víctimes de la violència masclista, nouvingudes en situació irregular o en diferents situacions de desigualtat. Són aquestes situacions les que poden condicionar la inserció de les dones al món laboral.

Amb ‘Incuba dones’ a Pineda s’oferirà un espai de formació i creixement d’idees emprenedores, tant personals com comunitàries. A més, també vol treballar perquè les participants puguin construir la seva pròpia iniciativa de desenvolupament personal potenciant les diferents capacitats, els talents personals i l’autoocupació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit