Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arriba el calendari de Productes de la Terra Maresme 2025


El Consell Comarcal del Maresme ha llançat el calendari de Productes de la Terra Maresme per al 2025, una tradició que ja suma 15 anys. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el consum de proximitat i donar visibilitat a la producció i elaboració agroalimentària de la comarca. A més, coincidint amb el reconeixement de Catalunya com a “Regió Mundial de la Gastronomia 2025,” el calendari d’enguany vol fer valdre la riquesa gastronòmica de la comarca.

Un homenatge al binomi producció i restauració

El calendari 2025 ofereix un recorregut culinari mensual per les cuines d’onze restaurants de la comarca que presenten plats elaborats amb productes de proximitat. Mitjançant un codi QR, els usuaris poden accedir a l’espai digital “Cuinem Maresme,” on es detalla el procés d’elaboració de cada proposta gastronòmica.

Els establiments participants són el restaurant Saborós de Premià de Mar, Can Formiga de Pineda de Mar, Dos Cuiners de Mataró i la Fonda Marina de Montgat. També el restaurant Santa Marta de Cabrera de Mar, el Blau de Mar d’Arenys de Mar, l’Hostal de la Plaça de Cabrils i L’Hermita de Sant Pol de Mar. A més de Cals Frares de Cabrera de Mar, Can Martri de Sant Cebrià de Vallalta i Salvana de Vilassar de Mar.

El calendari es pot consultar aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit