Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arrenca l’Start Art’24 a la comarca de la Selva, un projecte per fomentar la creativitat entre negocis locals

Es durà a terme als espais més creatius de 14 municipis i que té per objectiu fomentar la creativitat i les connexions entre negocis locals


La comarca de la Selva celebrarà l’Start Art’24. Aquest projecte, impulsat des del Servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, es durà a terme als espais creatius de 14 municipis. L’objectiu és fomentar la creativitat i les connexions entre negocis locals.

En cada trobada, segons apunten des de l’ens comarcal, els assistents podran conèixer els artesans de la seva zona i també els espais creatius existents. A més, també se’ls ajudarà a inspirar-se i a aportar valor al seu comerç. Les trobades o formacions tindran una durada de tres hores.

L’Start Art’24 ha arrencat aquest dilluns 29 d’abril a Maçanet de la Selva, més concretament a l’espai Taller Nahuel Forchini. La següent sessió es farà el dia 13 de maig a Hostalric, a l’espai Aurora Ramos Perruqueria. El dia 27 de maig, es farà una nova sessió a Hostalric, però en aquest cas al Centre Artesà de la Torneria.

De cara al mes de juny hi ha previstes dues sessions. La primera serà a l’espai DNA Groove, a Riudarenes, el dia 5. L’altra serà a l’espai Nutopia Land de Massanes el dia 17 de juny. Les dues darreres sessions de la primera part de l’Start Art’24 es faran a l’Erase1vezestudio de Sils, el 8 de juliol, i a l’estudi Cécile Ribas, el 16 de setembre.

La segona part de l’Start Art’24 passarà per més municipis com La Cellera de Ter, Santa Coloma de Farners o Lloret de Mar. També Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit