Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Arbúcies arrenca la celebració de les Enramades

S'allargarà fins dimecres 5 de juny


Arbúcies ja donarà el tret de sortida a la celebració de les Enramades aquest dijous al vespre. Serà amb la tradicional botifarrada popular, que aplegarà 3.500 persones, segons assenyalen des de l’Ajuntament d’Arbúcies. Les Enramades s’allargaran fins al dimecres 5 de juny.

Després de la botifarrada tindrà lloc el Pasadoble ligero, que donarà el tret de sortida a la passada de la Plaça. Aquesta passada  acabarà a la plaça de la Vila. Les sardanes, el xotis i el vals tampoc hi faltaran. Com cada any, el primer dia d’Enramades i la passada de la Plaça acabarà amb una actuació musical.

Divendres, a un quart de dotze del matí es farà la passada matinal amb la Cobla Montgrins. La celebració continuarà a la tarda amb un concert també de la Cobla Montgrins a la Llar de Jubilats. També a la tarda, a la plaça de la Vila hi haurà sardanes amb Els Montgrins. A més, es clourà el curs de ‘Sardanes a les escoles’ amb un berenar.

La celebració continuarà amb la passada del Castell. Aquesta passada començarà amb la concentració de colles a la plaça de la Vila i, després del pregó i l’encesa de la traca, la xaranga donarà pas a la passada. Aquesta passarà pels carrers del Castell fins a arribar a la placeta de Ca la Rossa. Allà actuaran Banda Neon i Animal Show.

La festa de les Enramades seguiran dissabte amb l’enramada del Castell. Diumenge es farà la passada del Sorrall. Dilluns hi haurà l’enramada del Sorrall i la passada de Magnes. Dimarts es farà l’enramada de Magnes i la passada de la Carretera. Finalment, dimecres es farà l’enramada de la Carretera i la Fi de Festa.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit