Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Àngels Roura Massaneda: “La majoria de dones que convivim sota el maltractament triguem molt a adonar-nos que som maltractades”


 

Àngels Roura Massaneda ha estat una de les protagonistes d’un dels actes organitzats per l’Ajuntament de Blanes amb motiu del 25N. Es tracta de la conferència celebrada aquest dimarts al centre cultural Els Padrets amb el nom “La violencia de génere ben a prop: quan allò invisible es fa visible”.

Al matí360 de Ràdio Marina hem parlat amb Àngels Roura, que l’any 2021 va publicar el seu llibre “Maite, vaig ser jo, podries ser tu”, una obra que relata la violència de gènere que ella mateixa va patir. Dos anys després de la publicació del llibre, Roura explica que no s’esperava el ressò que ha tingut i fa especial incís en la importància de tenir una xarxa de suport per sortir d’una situació de maltractament de la que creu que la majoria de dones que la pateixen triguen molt a adonar-se a ser conscients, donat que existeix un vincle afectiu amb la persona maltractadora.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit