Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Amaranta Gibert, comissària de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Lloret: “El festival ‘Això al poble no li agradarà’ trenca la barrera fent que sigui el públic qui decideixi si li agrada o no”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret i comissària de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Lloret de Mar. Amb ella hem parlat del festival ‘Això al poble no li agradarà’ que s’estrena avui dijous i que tindrà lloc en 9 municipis de les comarques gironines, entre ells Lloret de Mar.

Gibert explica que a les comarques gironines hi ha diverses companyies, residents i creadores de teatre contemporani, “que els hi costa trobar espais de programació”. De fet, com explica, sovint es troben amb què el programador o regidor els diuen “això és difícil de programar” o “això al meu poble no li agradarà”. Així, el festival planteja trencar aquesta barrera per “programar-los tots junts i que sigui el públic a qui interpal·lem qui decideixi si li agarada o no”.

En total són 9 municipis de les comarques gironines els que participen en aquest festival i acullen una proposta. Com destaca Gibert, “no hi ha un centre, tots som centre i perifèria”. A més, també subratlla que al capdavant “som tot dones”. “Dones que ens estem entenent en la forma de crear i acompanyar els públics” i amb qui, a més, “és fàcil establir sinèrgies de treball”.

 

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit