Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Adif millorarà les estacions de Sils i Caldes de Malavella

Les actuacions es desenvoluparan durant un període de 24 mesos


L’empresa Adif destinarà 5,4 milions d’euros a millorar 22 estacions ferroviàries a Catalunya. Entre aquestes hi ha les de Sils i Caldes de Malavella. L’objectiu és contribuir a la conservació i manteniment dels edificis, instal·lacions i equipaments existents, segons ha informat el gestor d’infraestructures. Les obres es faran de forma programada per evitar que afectin el servei.

Aquesta inversió d’Adif s’inclou dins d’un paquet d’actuacions que es desenvoluparan durant un període de 24 mesos. A més, també inclou tres intervencions valorades en 2 milions d’euros a Saragossa, Calatayud i Osca.

Intervencions arreu de Catalunya

A banda de les de Sils i Caldes, a l’àmbit de Girona també s’intervindrà en les estacions de Girona ciutat, Figueres-Vilafant, Figueres, Flaçà, Llançà, Portbou, Ripoll i Torelló.

A Barcelona es faran tasques de millora a les estacions de Sants, Passeig de Gràcia, i Estació de França. En aquests casos els treballs tindran un cost de 3,6 milions d’euros i els executarà l’empresa Vareser 96.

A Tarragona, s’actuarà a les estacions del Camp de Tarragona, Tarragona, Reus, Torredembarra, Cambrils, L’Hospitalet de L’Infant, Tortosa i l’Aldea-Amposta-Tortosa. A més, també es millorarà l’estació de Lleida Pirineus. Tots aquest treballs els prestarà la companyia Serveis Integrals de Manteniment Rubatec i l’import total serà de 990.000 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit