Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Acció Feminista de Blanes convoca una concentració de rebuig als tres crims masclistes que s’han registrat aquest cap de setmana a l’Estat

La concentració serà aquest dilluns 1 de juliol a les 19 h davant de l'Ajuntament de Blanes


La plataforma Acció Feminista de Blanes ha convocat una concentració en mostra de rebuig dels sis assassinats masclistes que hi ha hagut en 24 hores aquest cap de setmana a l’Estat espanyol. Han sigut tres crims en què s’ha matat a quatre dones i dos infants.

La convocatòria d’Acció Feminista serà aquest dilluns 1 de juliol a les 19 h davant de l’Ajuntament blanenc. La plataforma ha exposat en un comunicat difós aquest diumenge la seva condemna i rebuig dels sis assassinats. Així, amb la convocatòria d’avui volen “denunciar la violència masclista existent a la nostra societat”, assenyalen. Amb aquestes, doncs, la convocatòria serà sota el clam “Prou violència masclista”.

Sis víctimes mortals en tres casos de violència masclista

Aquest dissabte, l’agència de notícies Efe informava que en menys de 24 hores s’havien registrat tres casos de violència masclista a l’Estat. Tres casos que havien deixat sis víctimes mortals. Una dona va ser esquarterada, juntament amb els seus dos fills de 5 i 7 anys a Conca; una jove va ser assassinada amb la seva mare a la casa de totes dues a Granada; i, una altra dona va ser escanyada per la seva parella a Fuengirola, a Màlaga.

Només en un d’aquests casos la víctima formava part del sistema de protecció VioGén, i el seu agressor tenia una ordre d’allunyament. En els altres dos casos, als presumptes assassins no constaven denúncies prèvies.

La línia d’atenció contra la violència masclista és a través del número 900 900 120. És un servei de la Generalitat de Catalunya gratuït, confidencial i que funciona les 24 hores del dia durant tot l’any.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit