test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Acaben les obres del Consultori Local de Palafolls

Van començar el 2022 i han permès l'adequació i ampliació de diferents espais del centre


Les obres de millora del Consultori Local de Palafolls han acabat. Així n’ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona l’equipament. Els treballs han permès l’adequació i ampliació de diferents espais del centre.

El projecte de reforma va començar el 2022. Ha consistit en l’adequació de la sala d’infermeria, on s’ha fet un box d’urgències amb tres punts d’atenció amb dues butaques i una llitera. També s’ha ampliat una consulta i se n’ha creat una de nova. A més, també s’han fet millores a l’àrea administrativa, fent un taulell més diàfan i ampli del que hi havia. S’han adaptat els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha instal·lat un canviador per a nadons. La reforma també ha permès fer millores menors en els espais professionals i també s’ha modernitzat i adaptat la senyalització del centre.

Les obres van començar-se per l’antiga sala de maternitat, que és de l’Ajuntament de Palafolls. Allà s’hi feien sessions de prepart i postpart. Amb les reformes, s’ha creat un accés independent i s’ha habilitat una gran sala no assistencial on poder-hi fer activitats. A més, s’hi ha incorporat un bany i un petit vesturari.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit