Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Abandonen 25 cadells en menys de 72 hores al Maresme


En menys de 72 hores s’han abandonat 25 cadells al Maresme. En aquests tres dies, el Centre d’Atenció d’Animals Abandonats de Companyia del Maresme (CAAD) va rebre 3 caixes plenes de cadells, alguns d’ells acabats de néixer, la setmana passada. En els seus 17 anys de vida, el CAAD Maresme no havia viscut un episodi similar.

Els 25 cadells van arribar de Tordera, Pineda de Mar i Argentona. Davant del desbordament per l’arribada dels cadells, el centre va veure’s obligat a demanar la col·laboració ciutadana per trobar mainaderes que puguessin tenir cura dels animals durant el primer mes i mig de vida. La resposta, com apunten fonts del Consell Comarcal del Maresme, va ser immediata i, a hores d’ara, hi ha moltes possibilitats de supervivència de tots els cadells.

Des del Consell Comarcal apunten que en els darrers mesos s’ha registrat un creixement exponencial de l’abandonament d’animals. En els darrers mesos, de fet, el CADD Maresme han registrat un increment del nombre de gossos i gats que han arribat al centre. Són prop de 220 animals els que esperen una llar. Així, des del Consell Comarcal fan una crida a la tinença responsable d’animals.

Foto: Consell Comarcal del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit