Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

A presó un home de 56 anys per vendre droga al mercat municipal de Blanes


Un home de 56 anys ha entrat a presó per vendre cocaïna al mercat municipal de Blanes. L’operatiu policial s’ha saldat amb quatre detinguts en total, ja que l’home que ha ingressat a presó actuava de forma coordinada amb un altre de 43 anys, una dona de 42 i una menor. La investigació va començar a finals de desembre quan la policia va tenir coneixement que al barri de Mas Enlaire hi havia un punt de compravenda de cocaïna. Durant les indagacions, els agents van veure que dues persones es coordinaven per distribuir la droga a la zona del mercat municipal. Rebien una trucada al telèfon i quedaven en diferents punts amb els compradors, a vegades al carrer o d’altres en la porta d’establiments.

Finalment l’operatiu es va saldar amb dues entrades simultànies a les cases dels dos homes investigats el matí del 24 de març. En l’entrada d’un dels habitatges van localitzat uns 75 grams de cocaïna i 1.185 euros en efectiu. A més, es va detenir l’home de 56 anys que ha ingressat a presó i una menor d’edat.

En l’altre domicili els agents van trobar-hi els estris necessaris per fer la venda al detall de la droga. Hi havia bosses de plàstic retallades de forma circular, bàscules de precisió i filferro plastificat de color verd, que coincideix amb les paperines comissades en la investigació. En aquest immoble es va detenir un home de 43 anys i una dona de 42.

Els dos homes tenen antecedents policials i el 25 de març van passar a disposició judicial. Un d’ells ha ingressat a presó i l’altre està en llibertat a l’espera de judici. La dona i la menor detingudes van quedar en llibertat el mateix dia, després de declarar a comissaria i amb el compromís de presentar-se davant del jutge i la Fiscalia de Menors quan siguin requerits.

Foto: CME

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit