test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“A Blanes tenim de tot, però està amagat, i la idea d’aquest festival és mostrar i unir a aquesta gent que ha trobat l”ikigai'”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanyen Vicky Collazos i Clara Cano, dues de les organitzadores del Festival Ikigai de Blanes. Hi hem parlat sobre aquest festival, els seus valors i sobre com es planteja la segona edició que arrenca avui.

El Festival Ikigai l’impulsen una dotzena de dones amb la intenció de “crear un festival d’unió i visibilització de totes les persones que volguessin participar de manera altruista”, assenyalen Collazos i Cano. “A Blanes tenim de tot: gastronomia, artesans i artistes, i això està molt amagat”, apunten. En aquest sentit, expliquen que “el festival és el punt de trobada per mostrar a què es dediquen i també crear xarxa”.

Pel que fa al concepte “ikigai” expliquen que “tu trobes el teu ikigai quan et lleves al matí i no diries que vas a treballar sinó que et dedicaries a allò que et mou, et motiva i on ets única”. Així, “ikigai vol dir que el temps que inverteixes a la feina és perquè hi creus i que vols avançar i millorar”, afegeixen.

Respecte a la primera edició, assenyalen que “va anar molt bé”, però que “la gent ens va dir que era molt curt un dia”, expliquen. “Va haver-hi molta gent que volia participar, però no en teníem prou amb un dia, per això aquesta edició hem fet dos dies, per tenir una programació molt extensa”.

El Festival Ikigai és “un festival amb entrada lliure, amb la majoria d’activitats gratuïtes n’hi ha algunes que tenen un cost perquè han de cobrir una despesa mínima”, apunten. “El festival no vol lucrar-se de res, sinó que vol mostrar a què ens dediquem, mostrar el que ens motiva”.

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit