Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

80 establiments blanencs participaran en la segona Campanya d’en Blas i la Nes


Blanes presenta la Campanya de Tardor de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). Enguany, hi participaran una vuitantena d’establiments i es tornen a recuperar en Blas i la Nes, dos personatges infantils creats ara fa 21 anys.

Per la Campanya de Tardor 2023, i com la campanya anterior, l’ABBC editarà un llibre d’aventures dels personatges creats pel blanenc Sergi Ros. Aquest any la història s’ambienta en la Festa Major. A diferència de l’any passat, però, la campanya s’ha avançat coincidint amb l’inici de curs escolar. Ara bé, també s’avançarà la finalització del període durant el qual es reparteixen els cromos.

En total, com informen des de l’Ajuntament de Blanes,es repartiran 52.800 cromos que completen les il·lustracions dels contes. el que fa a exemplars del conte, n’hi haurà 2.300. Tant els cromos com els contes els repartiran els 80 establiments participants entre els seus clients. D’aquesta manera, tothom que empleni el conte amb tots els cromos entrarà en el sorteig de 1.500 vals de compra i 10 grans premis quan acabi la campanya. El sorteig es farà el 18 de novembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit