Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva incorpora 6 nous residents


La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha incorporat una nova promoció de residents. En total són 6 professionals que formaran part de l’equip: 3 de Medicina Familiar i Comunitària, un metge resident en Medicina Interna, un metge resident en Geriatria i una infermera resident en geriatria.

A nivell de centres, un dels residents de Medicina Familiar i Comunitària es formarà a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Malgrat-Palafolls. Els altres dos professionals provenen de l’ABS Blanes, gestionat per l’Institut Català de la Salut, amb qui la Corporació hi col·labora com a centre associat docent.

Durant l’acte de benvinguda oficial, que es va celebrar la setmana passada, el gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr. Ramon Cunillera, va encoratjar els nous residents a “continuar formant-se i aprofitar al màxim la seva estada als centres de la Corporació”.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva és l’ens que gestiona els hospitals comarcals Sant Jaume de Calella i de Blanes i els centres d’atenció primària de Calella, Malgrat de Mar i Lloret de Mar així com els consultoris locals de Palafolls i Tossa de Mar. A banda, s’en fa càrrec dels hospitals sociosanitaris de Blanes i Lloret de Mar.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit