test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

2.300 alumnes han participat a la VI Cloenda de ‘Dansa a les Escoles’ de Blanes


Un total de 2.300 alumnes de primària d’una desena d’escoles de Blanes han participat a la VI Cloenda de ‘Dansa a les Escoles’. L’acte, organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra, s’ha celebrat aquest divendres al Passeig de Mar i ha acollit un seguit d’actuacions de danses populars catalanes.

El projecte ‘Dansa a les Escoles’ té dos objectius. D’una banda donar a conèixer una part del patrimoni cultural i les danses tradicionals d’arreu dels Països Catalans. De l’altra, vol donar tot un seguit de materials al professorat perquè pugui utilitzar-ho com a eina pedagògica en múltiples matèries.

Durant aquest curs, els membres de l’Esbart Joaquim Ruyra, han explicat als i les mestres els balls que posteriorment s’han encarregat d’ensenyar a les aules als i les alumnes. En total, aquest any hi han participat 10 escoles de Blanes: Carles Faust, Sa Forcanera, Quatre Vents, Napoleó Soliva, Pinya de Rosa, i Mossèn Joan Batlle. També ho han fet els Col·legis Cor de Maria i Santa Maria. El Centre d’Educació Especial Ventijol també ha participat en la VI Cloenda de ‘Dansa a les Escoles’ amb una actuació de dansa inclusiva que han dut a terme una cinquantena de nois i noies amb diversitat funcional.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit