Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

1 de cada 4 alumnes de la diòcesi de Girona estudia a l’assignatura de religió catòlica


Un total de 29.101 alumnes de centres públics i d’escoles cristianes de la diòcesi de Girona estan matriculats a l’assignatura de Religió catòlica. D’aquests, 10.225 estudien en centres públics i 18.876 en escoles cristianes. Per percentatges, es tracta d’un 25% de dels alumnes de la diocèsi de Girona, un percentatge que baixa fins al 8,75% si només es tenen en compte els alumnes matriculats a centres públics de la demarcació.

La diòcesi de Girona comprèn tots els territoris de les comarques gironines excepte el Ripollès, la Cerdanya, Sant Hilari i Osor. A més, també inclou les poblacions de l’Alt Maresme fins a Arenys de Mar.

Les dades referents a la diòcesi de Girona les ha donat a conèixer aquest dijous el Bisbat de Girona. El delegat episcopal d’Ensenyament i de l’Escola Cristiana del Bisbat de Girona, Pere Micaló, ha explicat que “el fet de tractar-se del primer curs amb normalitat després de la pandèmia i, per tant, haver-se deixat enrere els grups bombolla, ha permès normalitzar la classe de Religió”. Això ha portat a un ·descens de l’alumnat de l’escola de titularitat pública no recuperat d’anys anteriors a la pandèmia”, ha afegit.

Foto: Bisbat de Girona

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit