Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tordera celebra l’Aplec de Sant Ponç, amb novetats, aquest dissabte

Un vermut musical, una gimcana torderenca i la vesprada musical són les principals novetats


Tordera celebra l’Aplec de Sant Ponç aquest dissabte 11 de maig. Enguany, la diada  tindrà novetats com un vermut musical o una gimcana.

L’Aplec de Sant Ponç, organitzat per la Comissió de Festes i la Parròquia de Tordera, se celebrarà a l’Ermita de Sant Ponç. Arrencarà a les 11 h amb una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Granollers. A les 12 h començarà la tradicional benedicció de roses i l’ofici solemne amb l’acompanyament de la Coral de la Parròquia de Sant Esteve. Tot seguit, es farà la processó per l’esplanada de l’ermita amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera. En acabar, es farà el cant de goigs.

Després, arribarà una de les novetats: el vermut musical a càrrec de DJ Cactus. A les 14 h, es farà l’arrossada popular. Des de l’Ajuntament de Tordera expliquen que estarà preparada amb prop de 200 quilos d’arròs perquè la puguin tastar fins a 2.000 persones.

A la tarda arribaran més novetats. Es farà una gimcana torderenca a l’entrada de l’Ermita. Posteriorment, a les 17:30 h a l’esplanada de Sant Ponç, començaran les sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Granollers.

Per tancar l’aplec, arribarà l’última novetat: la vesprada musical amb el grup The Blackiss i DJ Klusketa.

L’Ajuntament de Tordera recorda que hi haurà un servei continu i gratuït d’autocar que sortirà entre les 10:30 h i les 13:30 h i a la tarda entre les 16:30 h i les 17:30 h del Parc de la Sardana. A més, hi haurà cinc espais de foc controlat habilitats per a aquelles persones que vulguin cuinar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit