Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Tecnologia per a tothom: tecnologia aplicada a les aules per l’aprenentatge STEAM


A Tecnologia per a tothom d’aquesta setmana al matí360 de Ràdio Marina, en Marc Gàlvez posa el focus en la tecnologia aplicada a les aules.

Fa una setmana conexíem la notícia que el govern vol invertir 200 milions d’euros a les aules per potenciar l’aprenentatge STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) amb càmeres, robots i panells digitals. Com apunta Marc Gàlvez, en definitiva, invertir en eines tecnològiques “bastant tàctils”.

Ara bé, segons Gàlvez, és important que aquestes eines vagin acompanyades d’un assessorament i d’una formació del professorat. “Cal tenir clar quines eines s’han de donar en cada etapa escolar i, a més, el que s’ha de fer és complementar les eines amb una bona formació dels professors”.

Tot i això, Gàlvez apunta que aquesta inversió és molt positiva perquè “està molt bé que se li estigui donant imporància a l’aprenentatge STEAM”. A més, com diu, també “s’apropa la tecnologia i aquest tipus d’eines a tothom i obre la porta a un canvi en el sistema educatiu actual”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit