Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Strombers s’acomiada de la música amb una cançó dedicada al cofundador del grup Ferran Gallart


El grup Strombers s’ha acomiadat aquest divendres del panorama musical amb una nova cançó inèdita que porta per títol Mare (Crea Music). El grup la dedica al seu cantant i cofundador Ferran Gallart, que va morir el setembre passat. Es tracta d’un tema que Gallart tenia enregistrat només a veu i guitarra i que dedicava a la seva progenitora.

La banda – amb el suport de la seva família – l’ha pogut recuperar, acabar d’instrumentar la cançó i produir -laper tal de donar-li forma. Hi ha col·laborat el productor Xasqui Ten. A la vegada, Mare també vol ser un homenatge a totes les mares, raó per la qual, s’estrena coincidint amb la celebració del Dia de la Mare.

Amb aquesta cançó els Strombers donen pas – simbòlicament – a les noves generacions musicals. De fet, per aquesta raó, el tema s’ha fet amb la col·laboració del grup Bonsai Blau, format pels fills de membres de la banda de Cardona.

La banda, fundada per Ferran Gallart i Toni Company, es va formar a Cardona fa més de 20 anys. S’ha caracteritzat al llarg de la seva història pel seu caràcter juvenil, festiu i gamberro. El seu estil barreja l’ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country.

El seu últim àlbum, La flor de la vida es va publicar el 2022 i s’afegeix a un total de 8 discos i diversos singles, on també destaquen versions en directe i recopilatoris. El grup finalitza la seva trajectòria musical després de la pèrdua a causa d’una malaltia, del seu cantant i cofundador, Ferran Gallart.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit