Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Set municipis de la Selva i l’Alt Maresme formaran part de la taula per impulsar l’aeroport de Girona


La Generalitat, la Diputació de Girona i quinze Ajuntaments de la Selva, l’Alt Maresme, el Baix i l’Alt Empordà formaran la taula estratègica que ha d’impulsar l’aeroport de Girona. Aquest dimecres han tancat l’acord per crear la taula i es preveu que comenci a treballar a partir del gener, una vegada les diferents administracions aprovin els convenis i les aportacions econòmiques acordades. En total es gestionaran gairebé 2 milions d’euros que s’invertiran en campanyes per reimpulsar l’aeroport, sobretot més enllà dels mesos d’estiu.

Els municipis que formen part d’aquesta taula per impulsar l’aeroport de Girona són els que poden atraure turistes de l’aeroport. Es tracta de Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Vilobí d’Onyar, a la Selva; Santa Susanna, Calella i Pineda de Mar, de l’Alt Maresme; Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Torroella de Montgrí, del Baix Empordà i L’Escala i Castelló d’Empúries, a l’Alt Empordà. Entre totes les administracions, sumant-hi la Generalitat i la Diputació, hi aportaran pràcticament 2 milions d’euros a l’any.

Aquestes aportacions es faran de forma proporcional, en funció de la capacitat turística de cada municipi. Ara, es preveu que les administracions aprovin el conveni i les aportacions i que a finals de gener es pugui constituir formalment la taula estratègica per posar-se a treballar.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit