Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 31/10/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Un estudi ha catalogat una trentena d’espècies d’amfibis i rèptils a la Baixa Tordera en dos anys. Aquest projecte de Naturalistes del Montnegre i la Tordera, està permetent incrementar el coneixement sobre la fauna de la baixa Tordera segons explica l’entitat.
El projecte es va iniciar el gener del 2022 i, fins avui s’han pogut recollir més de 1.500 observacions de més de 30 espècies d’amfibis i rèptils. La baixa Tordera és una regió de gran importància per aquest tipus d’espècies per les seves singularitats, considerant-se un punt calent a escala ibèrica.

– Renfe ha expedit prop de 662.000 abonaments gratuïts per a Rodalies i Mitjana Distància a Catalunya per viatjar des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre. Així ho ha informat aquest dilluns el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.
Del total, 543.000 abonaments corresponen a Rodalies i 118.735 a Mitjana Distància. Els abonaments de Rodalies es poden adquirir en qualsevol moment durant el seu període de vigència.

– Palafolls acollirà un concert solidari de FildeGòspel a favor de la residència d’ASPRONIS. El diumenge 5 de novembre, a les 18h, el grup de Pineda de Mar FildeGòspel farà un concert benèfic al Teatre de Palafolls. La recaptació que s’aconsegueixi amb aquesta actuació a través de la venda d’entrades anirà destinada de manera íntegra a la Fundació ASPRONIS.
La recaptació d’enguany, concretament, es destinarà a la residència Pinya de Rosa que la Fundació té a Palafolls. Allà, l’entitat hi atén 46 persones amb necessitats de suport extens i generalitzat (discapacitat greu) en servei de residència i 8 persones més al centre de dia.

– Els càmpings catalans van rebre quasi 465.000 visitants al setembre, un 32% més que el mateix mes de l’any 2019, abans de l’esclat de la Covid-19. Segons les dades de l’enquesta d’ocupació en allotjaments turístics extrahotelers de l’Institut Nacional d’Estadística, aquest tipus d’allotjament va registrar més de 2.200.000 de pernoctacions en el novè mes de l’any, un 15,5% més que fa quatre anys.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit