Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies per viatjar gratis entre maig i agost

En aquesta ocasió els títols es vendran amb una targeta sense contacte que substituirà la tradicional de banda magnètica


Els usuaris de Renfe ja poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies i Regionals per viatjar entre l’1 de maig i el 31 d’agost. Una de les novetats serà que en aquesta ocasió els títols es vendran amb un suport TSC, una targeta sense contacte que substituirà la tradicional de banda magnètica. Els abonaments del primer quadrimestre continuaran sent magnètics durant el temps que queda de període de validesa.

Els abonaments es poden adquirir a través de l’app de Rodalies. En el cas de Mitjana Distància i Avant, s’ha de fer a través de la web, on cal estar registrat prèviament. Pel que fa als Avant, es manté el descompte del 50%.

Tot i que l’abonament de Rodalies i Regionals és gratuït, Renfe recorda que cal dipositar una fiança de 10 euros de Rodalies. En el cas de Regionals i Mitjana Distància són 20 euros. El pagament amb targeta permetrà la devolució automàtica de la fiança. Així doncs, una vegada que al final del quadrimestre es constati que s’ha complert la condició d’haver realitzat 16 desplaçaments durant aquests quatre mesos, es retornarà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit