Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 23/09/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Abertis ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la Generalitat en què li reclama 460 milions d’euros després de la finalització dels peatges de la C-31/C-32 al Maresme (Montgat-Palafolls) i la C-33 entre Barcelona i Montmeló el passat 31 d’agost del 2021 segons ha avançat ‘El Economista’. La Generalitat va fixar en 94 MEUR la quantitat que havia de transferir a la companyia i confirma que va fer efectiu el pagament el passat 18 de gener.

-La Policia Local de Blanes ha finalitzat el curs per atendre múltiples víctimes en accidents i atemptats. Una part de la plantilla ja va fer el curs la setmana passada que va culminar amb un simulacre d’una situació d’emergència a la Ciutat Esportiva. Aquest dimecres ha tingut lloc el segon simulacre, també a la Ciutat Esportiva. La formació l’ha fet la totalitat de la plantilla de la policia local de Blanes, que compta amb un total de 80 agents. El cap de policia local de Blanes, Joan García, ha explicat al programa matí360 de Ràdio Marina, que la valoració és molt positiva perquè donar eines a la totalitat de la plantilla per actuar en situacions amb una gran pressió.

-Arbúcies ha fet una primera valoració del festival Mimaa que va tenir lloc al municipi el passat cap de setmana. El MIMAA va congregar més de 2.500 espectadors que van assistir a una vintena d’espectacles i actuacions de diferents disciplines artistiques repartides en 6 espais de la població.

-I seguim a Arbúcies on aquest divendres al migdia tindrà lloc la inauguració de l’Espai Cabrera, al Museu Etnològic del Montseny. El desenvolupament del projecte ha anat a càrrec del Consell Comarcal de la Selva amb el finançament del fons FEDER i aportacions del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Girona i l’Ajuntament d’Arbúcies.

-El PDeCAT ha demanat a l’alcalde de Calella, Marc Buch, la dimissió després que aquest dimecres anunciés que s’havia donat de baixa del partit i que es presentaria com a cap de llista de Junts a les eleccions municipals del 2023. El responsable del PDeCAT al Maresme, Jofre Serret, ha dit que Buch ha estat alcalde després d’agafar el relleu a Montserrat Candini, que va renunciar el passat mes de maig per fer front a un càncer. Per Serret aquest és justament el projecte que ha de poder acabar el mandat.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit