test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 20/09/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts una exregidora de Vidreres acusada d’apropiar-se més de 19.000 euros d’una entitat urbanística de conservació entre els anys 2013 i 2014. La fiscalia i l’acusació particular sostenen que aquesta acusada, que ocupava el càrrec de secretaria de l’entitat abans que fos regidora al ple municipal, i una altra, que feia de presidenta, van desviar diners utilitzant “xecs en blanc”. El fiscal les acusa d’un delicte continuat d’apropiació indeguda i demana que les condemnin a 3 anys i mig de presó. Les acusades ho neguen. Asseguren que van justificar tots i cadascun dels pagaments. El judici ha quedat vist per sentència.

– SOS Costa Brava i SOS Lloret han convocat una excursió popular aquest dissabte 23 de setembre després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi ratificat la titularitat pública del Camí de Ronda de Lloret de Mar al seu pas per Can Juncadella.
L’excursió popular, segons SOS Costa Brava, ” vol servir per denunciar les pràctiques intimidatòries de la propietat als usuaris que decideixen fer el Camí de Ronda al seu pas per la finca tot i els diversos cartells intimidatoris i de prohibit el pas a vianants.”

– I en plana cultural, la Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts Escèniques d’Arbúcies ha tancat la seva segona edició amb més de 3.000 espectadors. Enguany, per aquest passat cap de setmana, el festival havia programat una trentena d’espectacles amb companyies internacionals, tallers i activitats paral·leles.

– I Blanes recupera el seu passat històric celebrant les III Jornades Romanes Blanda-ae del 22 al 24 de setembre amb una cinquantena d’activitats programades. Com a novetat, enguany s’estrenen dos espais nous: l’Espai Arena, en què s’hi oferiran espectacles de diferent format; i el Primer Casino de Blanes, que acollirà una taula rodona una conferència.
Durant els dies en què se celebrin les III Jornades Romanes Blanda-ae també hi ha programats tallers infantils, un campament d’època visigòtica, un mercat de productes artesans i gastronòmics i visites guiades al Jaciment Romà de la Penya d’Els Padrets.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit