Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Blanes entrega els premis del 37è Concurs de Murals Escolars de Sant Jordi


Blanes ha celebrat el XXXVII Concurs de Murals Escolars de Sant Jordi. El certamen va arrencar dissabte 27 d’abril amb prop de 750 participants d’entre 8 i 12 anys que van pintar un mural al Passeig de la Mestrança de Blanes. La inspiració d’aquesta edició ha sigut la celebració de Blanes com a 30a Vila Gegantera de Comarques Gironines. Ara bé, l’edició del concurs ha clos aquest diumenge amb l’entrega dels guardons.

El lliurament dels premis del 37è Concurs de Murals Escolars de Sant Jordi de Blanes s’ha fet a la Casa Saladrigas. Els guardons s’han dividit en dues categories: la “A”, de 8 a 10 anys; i la “B” d’11 a 12 anys. D’altra banda, també s’ha entregat una ‘Menció Especial’ per a cadascuna de les dues categories.

A la categoria A, el primer premi ha sigut pel mural número 14 de les alumnes del Col·legi Santa Maria. El segon premi l’ha rebut el mural número 45 dels alumnes de l’Escola Sa Forcanera. Pel que fa a la Menció Especial, ha sigut pel mural número 27 dels alumnes de l’Escola Cor de Maria.

A la categoria B, el primer premi l’han rebut els alumnes de l’Escola Pinya de Rosa pel mural número 160. El segon premi ha sigut pel mural número 131 dels alumnes Escola Sa Forcanera. En aquesta categoria, la Menció Especial l’han rebut els alumnes Escola Quatre Vents pel mural número 128.

Cada component dels grups guanyadors han rebut de premi un lot de material escolar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit