test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 08/06/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Ajuntament de Lloret de Mar torna a posar sobre la taula la prolongació de l’autopista C-32, l’autopista del Maresme, que actualment finalitza a la GI-600, al terme municipal de Tordera. Una moció aprovada en el darrer plenari municipal reitera la “necessitat” d’executar l’anomenada Ronda de la Costa Brava amb la prolongació de la C-32 fins a la confluència amb la C-63, la carretera que connecta Lloret amb la Selva Interior a través de Vidreres.
A més, la moció també insta a l’execució de la variant que permeti enllaçar la C63 amb la GI-680 Lloret-Tossa, a l’altura de Canyelles i Coll del Llop. Des del consistori asseguren que hi ha acords preestablerts per la implementació d’un projecte d’oci de turisme familiar que es troben condicionats a l’execució de la ronda de la Costa Brava.

-El Ple de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha aprovat l’adjudicació d’una operació de crèdit d’1,5 milions d’euros a 11 anys per finançar diverses inversions aquest 2022. Entre les més destacades hi ha el finançament de les inversions necessàries a la xarxa d’aigua potable de Maçanet Residencial Park que des de fa 15 dies gestiona directament l’Ajuntament després de l’aprovació d’un decret que ha deixat fora l’empresa Rec Madral. Segons va explicar l’alcaldessa de Maçanet, Natàlia Figueras, al matí360 de Ràdio Marina, el cost de l’adequació de la xarxa d’aigua potable de Maçanet Residencial podria tenir un cost al voltant d’1 milió d’euros.

-El Maresme ha registrat una reducció de l’atur durant aquest mes de maig de més d’un miler de persones. Segons l’informe mensual de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, la reducció de l’atur a la comarca s’ha donat en tots els sectors econòmics i de tots els grups d’edat. Les Oficines d’Ocupació del Maresme registren ara 21.592 persones desocupades que busquen feina. Aquesta xifra és inferior a la del mes d’abril i a la del mateix període el 2021.

-El festival d’humor Festimams de Girona arrenca demà divendres amb la seva sisena edició. Durant tres dies, del 9 a l’11 de juny, la Casa de Cultura de Girona, acollirà els vuit  espectacles del programa, cinc dels quals s’estrenen per primera vegada.
“Futbol, ràdio i humor” de La Sotana o “Not talent” de Judit Martín, són dos dels espectacles que han quedat amb les entrades exhaurides. Els espectacles de Marc Giró i d’en Peyu i en Carles Xuriguera, tampoc tenen ja entrades.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit