Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Lloret aprova un pressupost de 87,5 MEUR pel 2023


L’Ajuntament de Lloret ha aprovat un pressupost de gairebé 87,5 milions d’euros pel 2023, una xifra que augmenta un 7% respecte l’any anterior, segons ha explicat la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres. La principal partida econòmica, de 37 milions, la destinen a l’apartat de benestar comunitari. Les inversions ascendeixen a 8,9 milions i inclouen les primeres partides finançades amb els fons europeus del Next Generation.

Amb aquest pressupost preveuen fer millores a la via pública, als equipaments educatius i a la xarxa de clavegueram i servei d’aigües. També hi inclouen l’execució del desplegament de punts de recàrrega elèctrica en els aparcaments municipals, la rehabilitació i ampliació del cementiri, les reformes del Mercat Municipal, la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la piscina municipal i altres equipaments municipals o la millora en els equipaments culturals de la Casa Museu de Can Font, Can Saragossa i Poblat Ibèric de Montbarbat, entre altres.

L’alcalde Jaume Dulsat, ha afirmat que després de la pandèmia, “aquest 2023 és l’any de l’esperança; un any en el qual volem transmetre dinamisme i vitalitat amb uns pressupostos que aposten per posar en valor el nostre entorn, amb la millora de l’espai públic i els equipaments municipals i culturals”.

Els pressupostos de l’Ajuntament de Lloret han sortit endavant amb els vots favorables de l’equip de govern (Junts per Lloret, ERC i 4 regidors no adscrits). L’oposició en bloc ha votat en contra i ha criticat que el govern municipal no els ha tingut en compte a l’hora d’elaborar-los. La regidora Lara Torres ho ha reconegut, ha demanat disculpes i ho ha atribuït a “la manca de temps”.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit