Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda presenta dues propostes per joves


El Servei de Joventut de Pineda de Mar a presentat dues propostes per als adolescents i joves del municipi. L’objectiu del Servei de Joventut és detectar mancances que pateixen els joves de Pineda i quines oportunitats se’ls hi pot oferir. Així, aquest gener i febrer s’inicien dues noves propostes destinades als adolscents. 

Durant aquest mes de gener ha començat ‘Girl Zone’, un projecte que persegueix impulsar l’empoderament de les noies, en l’espai individual, però també en la responsabilitat col·lectiva. Durant 6 mesos es realitzaran activitats setmanals per oferir a les joves un espai segur de diàleg que ha de permetre identificar actituds i conductes abusives. 

Aquest mes de febrer començarà ‘Espai Jove +16’, que pretén omplir els buits de propostes d’oci per joves en aquesta franja d’edat. Les activitats seran setmanals, cada divendres des de les 21h fins a la mitjanit. Totes aquestes activitats seran gratuïtes i plurals, oferint gran varietat i un punt de trobada des d’on puguin sorgir noves propostes pensades pels propis participants.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit