Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pere Moragas, membre de la comissió del Carnaval de l’Alt Maresme: “És com si tornéssim a començar, però la gent està amb moltes ganes”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens hi han acompanyat Pere Moragas i altres membres de la comissió per parlar de la celebració del Carnaval de l’Alt Maresme.

Enguany, el Carnaval de l’Alt Maresme celebra la seva 22a edició després de dos anys sense poder-se celebrar arran de la pandèmia. Ara bé, com han explicat els membres de la comissió i malgrat que “és com si tornéssim a començar”; “la gent està amb moltes ganes”, “com si no hagués passat res”.

El Carnaval de l’Alt Maresme l’organitzen un grup de cinc persones, com han dit els membres de la comissió. Ara bé, amb els col·laboradors, arriben a sumar 25 persones implicades amb la producció d’aquest esdeveniment.

L’edició d’aquest 2023, com ha explicat Moragas, comptarà amb 26 comparses, sumant un total de 1200 persones. “Haviem arribat a ser cap a 40 comparses, però estem contentíssims després de tot el que hem arribat a passar”, ha dit Moragas.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit