Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Premis del Blanes Costa Brava International Film Festival ja tenen finalistes

El veredicte amb els noms guanyadors es farà públic a la gala de cloenda del festival que es farà dissabte i estarà presentada per Pep Plaza


La primera edició del Blanes Costa Brava International Film Festival ja té els films nominats que aspiren a rebre algun dels 26 premis que atorga el certamen. El veredicte del jurat, però, es farà públic dissabte. Serà a la gala de cloenda d’aquesta primera edició del festival de cinema.

Els Premis del Blanes Costa Brava International Film Festival compten amb diferents categories, tant pel que fa a curtmetratges com llargmetratges. A més, també hi ha guardons genèrics que s’atorgaran indistintament al seu metratge.

El jurat d’aquesta primera edició dels premis ha estat compost per 60 especialistes de diferents camps de l’art, com apunten des de l’Ajuntament de Blanes. El seu veredicte amb els guanyadors dels premis es farà públic a la gala de cloenda del festival. Es farà al Teatre de Blanes, a les 20.30 h, i la conduirà l’actor Pep Plaza.

Des del consistori blanenc apunten que a la gala, s’espera que hi facin acte de presència Assumpta Serna, Macarena Gómez, Nacho Guerreros, Achero Mañas, Ruth Gabriel, Nuria Gago i Cristina Brondo. També Ingrid Rubio, Carlos Fuentes, Angels Basas, Raquel Guerrero i Achero Mañas, entre d’altres d’Assumpta Serna i Ruth Gabriel. A més d’Achero Mañas, Nuria Gago, Angels Bassas, Jordi Vilches, Macarena Gómez, Cristina Rapado, Eulàlia Ramón, Charo Reina i l’actriu internacional Farah el Fassi, entre d’altres.

Films amb més nominacions

D’entre els curtmetratges seleccionats, els que compten amb un major nombre de nominacions són Cava, del televisiu Jandro, i Cuentas Divinas, d’Eulàlia Ramon. Les dues obres tenen 5 nominacions cadascuna. Per la seva banda La Cena, de Jesús Martínez, Nota i La Lista, d’Álvaro de la Hoz, compten tots dos amb 4 nominacions. D’altra banda, Paris 70, de Dani Freixas; Perla, d’Alessandro Porzio; La Cita, d’Itziar Castro; Malegro verte de Nüll Garcia; Esto no es Noruega, d’Alicia Albares; i Un polo de limón, d’Anna Villa, tenen 3 nominacions.

En llargmetratges Eden, d’Estefania Cortés, i Unicorns, d’Àlex Lora, tenen 4 nominacions.  Tant Pájaros, de Pau Durà, com El Salto, de Benito Zambrano, compten cadascun d’ells amb 3 nominacions. Altres pel·lícules com Invasión, de David Martín; Quitte ou Double, de Rachida Saadi; La Bandera, de Martín Cuervo; Un cel de plom, de Miquel Romans; o El fred que crema, de Santi Trullenque, tenen 2 nominacions, entre altres films seleccionats.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit