Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 22/04/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Departament de Territori destinarà 1,8 milions d’euros a reparar el passeig de Fenals, que va quedar malmès pel temporal del cap de setmana del 9 i 10 de març. Es tracta d’una actuació que ha de servir per refer aquest espai de manera definitiva. La consellera de Territori, Ester Capella, ha anunciat la inversió aquest divendres al costat de l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas. Capella ha destacat que l’obra s’ha aprovat per urgència, per tal que els treballs puguin començar com més aviat millor. Aquestes obres s’espera que durin dos mesos i, per tant, que es pugui reobrir el passeig a l’estiu, just en el moment àlgid de la temporada turística.

– L’Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa, avui dilluns, una prova pilot del servei de Taxi a Demanda amb parades fixes a Can Carreras. Aquest servei es va posar en marxa el 2015 per facilitar les connexions amb els diferents nuclis urbans (Poblenou, Les Creus i Centre) a les persones empadronades a la urbanització Can Carreras, però ara se’n vol optimitzar l’ús i l’efectivitat. Així s’ha establert un nou itinerari amb nou parades que substituirà el servei a domicili que es prestava actualment. A més, el preu variarà en funció del nombre de les persones usuàries. D’aquesta manera, el servei tindrà un cost de 2,50 € per viatge individual o de 0,70 € per persona, en cas de ser un viatge compartit entre quatre.

– L’Arxiu Municipal de Blanes ha presentat la marca “L’Arxiuet, patrimoni i arxiu per a infants i joves” amb l’objectiu d’apropar el patrimoni local a infants i joves a través de propostes en diferents formats. La primera d’aquestes propostes és “Cinc contes de Ruyra per escoltar”, una selecció de contes de Joaquim Ruyra en format àudio narrades per Salvador Roca i que es poden descarregar des del web de l’Arxiu Municipal. Les gravacions es van fer entre finals del 2020 i principis del 2021 als estudis d’aquesta casa, de Ràdio Marina.

– La cantant Julieta és la cap de cartell de les Barrakes de la Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar. Les Barrakes de la Festa Major de Sant Roc 2024 se celebraran el 16 i el 17 d’agost a la Platja de Malgrat Centre.
El dia 16 actuaran l’Orquestra Maribel i DJ Muerta Sánchez. Julieta, en canvi, actuarà el 17 d’agost al municipi. Aquest dia també passaran per l’escenari Selecta DJs Mario Otero i José Reyes i la Summer Moguda.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit