Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Mossos investiga la desaparició de morfina del CAP d’Arenys

La investigació assenyalaria a una persona del departament de pediatria


Els Mossos d’Esquadra estan investigant la desaparició de dosis de morfina del CAP d’Arenys de Mar. Així ho va avançar ahir el diari La Vanguardia i ho ha pogut confirmar Ràdio Marina.

La investigació va començar abans de l’estiu quan la policia va tenir coneixement de la desaparició de dosis de morfina de la farmaciola del centre sanitari. Aquest fàrmac, que s’utilitza com a pal·liatiu, es guarda en un espai on només hi pot accedir personal sanitari. Així doncs, la principal hipòtesi és que la persona que s’ha endut les dosis treballa al CAP d’Arenys.

Els Mossos han investigat les dates de desaparició amb les del personal que treballava aquells dies. A més, també han visionat les càmeres de seguretat del centre. Amb tot, els agents apunten que el responsable dels furts és una persona adscrita al departament de pediatria. Aquesta, utilitzaria la morfina per consum propi, segons el cos.

El diari La Vanguardia apunta que el CAP d’Arenys no ha presentat denúncia per furt. Tot i això, recull que des del Departament de Salut sí que afirmen que el centre d’atenció primària ha interposat una denúncia pels fets a Mossos. El cos, però, no ha volgut ampliar més detalls.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit