Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Malgrat estrena l’Espai Jove aquest dimecres amb les activitats del projecte DRAC

Segons l'Ajuntament, vol ser "un espai referencial per al jovent de Malgrat, que pugui ser un espai de trobada i relació per als joves"


Malgrat de Mar obrirà el nou Espai Jove aquest dimecres. L’estrena d’aquest local ubicat a l’antic Centre Cívic de La Immaculada, al carrer Dr. Marañón, serà amb les activitats del projecte DRAC, un servei del municipi d’atenció i acompanyament a joves i adolescents.

Les obres per adaptar els espais de l’antiga Immaculada han tingut un cost de 204.231,13 euros, segons informa l’Ajuntament de Malgrat. Amb aquests treballs, l’Espai Jove tindrà una sala polivalent, una aula d’estudis i orientació personalitzada, una sala d’oci, una sala d’assaig i una zona exterior.

L’Espai Jove, exposa el consistori, vol ser “un espai referencial per al jovent de Malgrat, que pugui ser un espai de trobada i relació per als joves”. Així, expliquen que s’hi oferiran activitats que donin resposta a les demandes juvenils. L’horari de l’Espai Jove serà de dimecres a dissabte de 17 h a 20 h i els dijous també estarà obert de 9 h a 14 h.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit