Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’oposició de Lloret demana un ple extraordinari per escoltar perquè no s’ha apartat el regidor Joan Escalona

L'alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, haurà de convocar el ple en un període màxim de tres setmanes


Els grups de l’oposició del govern municipal de Lloret de Mar han demanat convocar un ple extraordinari per escoltar les explicacions de l’equip de govern per no apartar el regidor Joan Antoni Escalona fins que s’aclareixi si es va aprofitar o no del seu estatus de secretari de la junta de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Pompeu Fabra per al benefici propi. El requeriment del ple extraordinari l’han fet públic aquest dijous al matí en un comunicat conjunt.

L’oposició, formada per Tots per Lloret, ERC Lloret i +Lloret, assegura que l’alcalde Adrià Lamelas ha estat ignorant la petició de retirar temporalment les funcions a Escalona, regidor de Mobilitat i Salut. Al febrer, els tres partits van demanar apartar-lo sostenint que s’havia aprofitat del seu estatus com a secretari de la Junta de l’AFA de l’Escola Pompeu Fabra per, suposadament, bonificar-se quotes del menjador. Les suposades irregularitats en bonificacions del menjador tindrien un valor de 2.000 euros. En el comunicat emès aquest dijous, els grups a l’oposició assenyalen que Escalona hauria deixat un forat econòmic de 100.000 euros. Una acusació que també va fer la nova junta de l’AFA, i que va recollir el Diari de Girona.

Ara, doncs, els grups a l’oposició han demanat que el batlle lloretenc convoqui un ple extraordinari. Així, l’oposició espera escoltar les explicacions de l’alcalde Lamelas, del regidor Escalona i, també les dels socis de govern i de la resta de partits del plenari. Després d’aquesta petició ja pública, i d’acord amb la normativa vigent, Lamelas haurà de convocar el ple en un període màxim de tres setmanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit