Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lluís Franch: “És normal que els professionals de la salut estiguin cansats i no poder cobrir totes les places encara tensiona més”


 

Avui al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Lluís Franch, gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Amb ell parlem sobre aquest ens que gestiona els hospitals de Blanes i Calella i alguns dels Centres d’Atenció Primària de la zona.

Segons Franch, l’àrea que gestiona la Corporació de Salut és un “terreny complex”, però, com apunta, “mirem de donar la màxima assitència i atenció amb la màxima eficiència possible” ubicant els serveis on “podem donar millor resposta”.

El gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha explicat com han gestionat la logística des de l’ens per fer front a aquest últims dos anys de pandèmia i, també, la campanya de vacunació de la Covid-19.

Franch també ha explicat que una sensació generalitzada entre els professionals és de cansament. Malgrat, com apunta, “no afecta de forma molt important a l’atenció” hi ha un problema de no poder conbrir totes les places. Tot plegat “tensiona més” una situació molt complexa, però, segons Franch, “les solucions són lentes”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit