Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret renova l’acord per la transformació turística del municipi


L’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa Empresarial de Turisme han renovat l’acord per continuar amb la transformació turística del municipi. Aquest conveni dona continuïtat al que es va signar el 2014. A l’acord el sector privat es va comprometre a invertir 60 milions d’euros fins al 2019 per millorar l’oferta d’hostaleria i oci.

Amb el conveni signat aquest dimarts, s’ha definit un nou pla d’actuacions fins al 2030 dividit en dos blocs de quatre anys. L’Ajuntament de Lloret de Mar continuarà executant actuacions vinculades a la millora de la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. El consistori també vol impulsar actuacions que permetin desestacionalitzar el turisme com la creació de productes turístics o l’organització d’esdeveniments fora de la temporada turística.

Per la seva part la Mesa Empresarial es compromet a realitzar inversions privades sigui a través de la Mesa o individualment per part dels seus associats que ascendeixen a 10 milions d’euros per cadascuna de les anualitats de l’acord.

Lloret de Mar rep més d’1.300.000 viatgers anualment. Aquest municipi és la segona destinació turística en recaptació de la taxa turística de Catalunya. Segons apunten fonts del consistori, en els últims anys la inversió a l’hostaleria de Lloret ha superat els 100 milions d’euros. A més, s’han iniciat projectes d’especialització en productes turístics com són el familiar o l’esportiu.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit