Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret diu adéu a la Capital de la Cultura aquest dissabte

Fins a acabar l'any, la Capital de la Cultura de Lloret encara celebrarà dos actes més


Lloret de Mar s’acomiadarà de ser la Capital de la Cultura Catalana aquest dissabte. La cerimònia de clausura i el traspàs de la capitalitat es farà al Teatre de Lloret a les 21 h. Anirà a càrrec de la Cobla La Flama de Farners. També hi participaran l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i la cantant Névoa. A més, durant l’acte s’estrenarà, en versió sardana, la composició musical, La pubilla de Lloret, que ha sigut l’himne de la capitalitat d’aquest 2023.

D’una banda, l’Esbart Joaquim Ruyra oferirà l’espectacle Ballçons del mestre i
coreògraf del grup Xavier Bagà. La música ha sigut arranjada pel compositor blanenc Jordi Molina. Aquest espectacle es tancarà amb una mostra del ball tradicional de Lloret: el Ball de Plaça, amb l’Obreria de Santa Cristina.

A l’acte s’hi ha convidat a totes les entitats que han participat durant l’any 2023 en les activitats programades.

Malgrat que l’acte de clausura sigui aquest dissabte, a la Capital de la Cultura de Lloret de Mar li quedaran encara dos actes més per celebrar. D’una banda el divendres 29 de desembre s’ha programat l’espectacle Orpheus de la companyia catalana Insectotròpics. Orpheus, una peça que flueix des de la fabulació mitològica a la crònica contemporània. L’últim acte serà el 31 de desembre amb l’Home dels Nassos, interpretat pels actors Nanu Ferrari i Paco Moreno.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit