Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret aprova la configuració del nou govern municipal pel mandat 2023-2027


El ple extraordinari de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat aquest dijous el govern municipal pel mandat 2023-2027. Després de les eleccions del 28M, la llista socialista va ser la més votada al municipì de la Selva Marítima. Així, el cap de llista del PSC, Adrià Lamelas, va ser investit dissabte passat per majoria absoluta per governar amb vuit regidors i regidores de la formació vermella, quatre de Junts i un d’En Comú Podem fruit d’un pacte a tres bandes.

El nou govern de Lloret estarà dividit en sis grans àrees: Àrea d’alcaldia, dirigida per l’alcalde Adrià Lamelas; l’Àrea de Ciutadania i Àrea de Serveis Centrals, dirigida per la regidora Rodríguez; l’Àrea de Territori i Sostenibilitat i Àrea de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, dirigida per Jordi Martínez; i, l’Àrea de Promoció de la Ciutadania, dirigida per Frederic Guich. A més, els diferents regidors i regidores també tenen delegacions relatives als barris i urbanització.

A més, l’alcalde Lamelas també ha presentat els tinents d’alcalde del nou govern municipal. El primer tinent serà Jordi Martínez; la segona tinenta, Isabel Bernal; la tercera, Marina Nicolàs; la quarta, Míriam Rodríguez; i, el cinquè tinent d’alcalde, Frederich Guich.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit