Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Institut S’Agulla de Blanes oferirà un nou curs de Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia


L’Institut S’Agulla de Blanes incorporarà un nou curs per ser Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia pel proper curs 2023-2024. Aquesta nova formació distribuirà les 2.000 hores en dos cursos acadèmics. Aquest nou cicle pertany a la Família Professional de Sanitat.

Segons l’Ajuntament de Blanes, tres quartes parts de l’aprenentatge s’impartiran al centre educatiu en horari intensiu de tarda. La resta d’hores seràn formació a centers de treball. Així, el cicle postobligatori capacitarà l’alumnat perquè pugui treballar en elaborar i distribuir productes farmacèutics i afins, vendre productes parafarmacèutics, així com dur a terme tasquest administratives i de control de magatzem. El primer curs del nou cicle formatiu de grau mitjà per ser tècnic o tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia comptarà amb una capacitat per a 30 alumnes.

La posada en marxa d’aquests nous estudis al centre blanenc respon a la demanda formulada des del propi sector, segons apunten des del consistori. De fet, els mateixos professionals del territori en l’àmbit d’influència de Blanes ho van vehicular a través del Col·legi de Farmacèutics adreçant-se directament a l’institut.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit