Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La Selva celebra la segona edició del projecte Patis Artístics


Els patis de la comarca de la Selva tornaran omplir-se d’art. L’Oficina Jove del Consell Comarcal ha posat en marxa la segona edició del projecte Patis Artístics. Aquesta iniciativa té l’objectiu d’acostar la cultura als i a les joves de 12 a 18 anys a través d’espectacles de petit format durant les hores del pati dels centres d’educació secundària.

A la primera edició es van dur a terme un total de 19 actuacions en 17 instituts de la Selva. En aquestes hi van participar 10 artistes joves que van combinar propostes de circ, teatre, música, màgia i dansa. Per l’edició d’aquest 2023 s’han incorporat nous joves artistes de la comarca presentats en el Catàleg d’artistes joves participants 2023, segons informen des del Consell Comarcal de la Selva.

La segona edició comptarà amb la novetat que alguns municipis puguin iniciar la segona fase del projecte. Aquesta segina fase planteja la creació de comissions formades per joves, professionals de joventut i altres agents del municipi. Així, es volen obrir espais a la creació artística per part del jovent, ja sigui en el marc de l’institut o d’altres equipaments municipals. De fet, la primera actuació del 2023 ha sigut a l’institut d’Anglès amb l’espectacle de circ i dansa Binari de la companyia De Lirios.

Foto: Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit