Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“La ratafia és molt més que la beguda, és tot el lligam amb l’entorn, la tradició i les generacions anteriors, i això és el que volem mostrar amb el Mercat”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Casassayas, president de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. Hi parlem sobre el Mercat de les Herbes de la Ratafia que se celebra aquest cap de setmana.

Com explica Casassayas, el Mercat de les Herbes permet “gaudir d’un cap de setmana de gastronomia, de música i de coneixement del bosc”. Aquest esdeveniment, com explica el president de la Confraria, va sorgir per posar “un punt d’inici al procés de com es fa la ratafia, de conèixer el bosc i el nostre entorn”. A més, afegeix, “també és una festa per celebrar la primavera i el que contacta el que tenim més immediat al nostre entorn”.

Amb el Mercat de les Herbes, l’objectiu, com apunta, és que “la gent aprengui els usos de les herbes i que els hi serveixi per iniciar el període de preparació de la ratafia”. Tot i això, remarca, que “la ratafia és molt més que l’alcohol, la beguda en si; és tot aquest lligam amb l’entorn, la tradició i les generacions anteriors”. Així, és un “mercat dedicat a conèixer i valorar el nostre entorn”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit