Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

La 3a edició del Nomad Festival Malgrat aplega 16.500 persones


El Nomad Festival de Malgrat de Mar ha tancat la seva tercera edició aquest diumenge 2 de juliol arribant als 16.500 assistents. Durant els tres dies del festival, el Parc Francesc Macià també s’ha omplert de música, espectacles i de gastronomia.

Unes 3.000 persones van passar per la 3a edició del Nomad Festival durant la primera jornada del festival, el divendres 30 de juny, tot i la pluja que va caure. L’endemà dissabte, el Nomad va tenir una afluència de públic de 8.700 i diumenge, de 4.800. L’actuació musical de Bulsara -un tribut al grup Queen- la nit de dissabte va ser de les més aplaudides pel públic. Des de Promoció del Municipi de Malgrat de Mar fan una molt bona valoració de la 3a edició del Nomad Festival.

Des del 2016, el Nomad Festival recorre Catalunya durant els estius. Aquest festival engloba una àmplia i variada oferta de disciplines culturals, juntament amb un market amb dissenyadors i una variada oferta gastronòmica amb food-trucks. A més, també té una programació específica per a la mainada: el Petit Nomad, enfocat a nens i nenes de 0 a 12 anys amb espectacles i tallers.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit