Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Junts i ERC denuncien que la mare del vencedor de les eleccions a Sant Hilari va repartir butlletes al col·legi electoral


Les formacions de Junts i ERC de Sant Hilari Sacalm han denunciat que la mare del candidat a l’alcaldia del Partit Independent de les Guilleries-Independents de la Selva (PIG-IdS) i guanyador de les eleccions va repartir sobres amb la butlleta del seu fill a l’interior del col·legi electoral.

Segons Diari de Girona, el candidat de Junts, Teti Serras, assegura que els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i van aixecar acta. A més, Serra remarca que la dona “només es dirigia a les persones d’origen àrab”. Per la seva banda, el cap de llista d’ERC, Xavier Prat, afirma que “els vots que va repartir no han fet ni de bon tros que la formació guanyés”. Tot i això, remarca que “és un delicte penal”.

Des del Diari de Girona apunten que la Junta Electoral de Zona de Santa Coloma de Farners té constància de l’incident. A més, Junts també hauria fet arribar un escrit reclamant que se sancioni la formació “per vulnerar l’article 93 de la LOREG”. Aquest article sosté que “ni als locals de les Seccions ni a les immediacions de les mateixes es podrà realitzar propaganda electoral de cap gènere”. A més, també afegeix que “no s’admetrà la presència de qui pugui dificultar o coaccionar el lliure exercici del dret a vot”.

Per la seva banda, el candidat del PIG, Jordi Rotllant, ha explicat en declaracions al diari -i que han estat confirmades per Ràdio Marina- que “dos nois marroquins li van dir [a la mare] que volien votar-me i li van preguntar què havien de fer, i ella els va donar la butlleta”. Rotllant defensa que la seva mare “no va coaccionar a ningú perquè la intenció de vot ja hi era” i assegura que “ella no sabia que això no es podia fer”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit