Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Gairebé 12.000 visitants al ‘Blanes Motor Days’


Prop de 12.000 persones han visitat aquest cap de setmana el ‘Blanes Motor Days’ instal·lat al costat de l’esplanada de l’antic pavelló d’esports de Blanes. Tot i la pluja de dissabte, l’assistència ha estat constant durant el cap de setmana.

La que es considera la fira del motor més important del sud d’Europa ha comptat amb 950 vehicles inscrits procedents de països diversos com França, Itàlia, Holanda i Portugal, però també de l’Estat espanyol. L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració d’una cinquantena de voluntaris i voluntàries i ha congregat gairebé 12.000 persones entre visitants, vehicles participants, empreses i entitats que formaven part de l’organització i convidats, segons dades facilitades per l’Ajuntament de Blanes.

El ‘Blanes Motor Days’ ha tornat a celebrar-se enguany després de dos anys sense poder-se organitzar per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. L’esdeveniment està organitzat per l’entitat blanenca ‘Más Volumen Dreams Factory’ i ha comptat amb activitats paral·leles com concerts i la rua de dissabte a la nit.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit