Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els turistes avaluen amb un notable alt al Maresme


Els turistes avaluen la comarca del Maresme amb un notable alt. Així ho recull el Monitor de Reputació Turística Online del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona, que analitza les opinions dels usuaris als principals portals turístics. Al Maresme, els atractius turístics obtenen un Índex de Reputació Online (iRON) del 8,51 sobre 10 aquest 2023 amb un total de 74.000 opinions resgistrades. Així, des del Consorci de Promoció Turística del Maresme, segueix la tendència de l’any passat.

Els atractius turístics que més destaquen a l’iRON són l’enogastronomia, amb un 9,51; i el turisme actiu, amb un 9,18. Els segueixen la natura, amb un 8,78; la cultura, amb un 8,62; les atraccions, amb un 8,45; les platges, amb un 8,39, l’oci nocturn, amb un 8,13; i, el comerç, amb un 8,03. Pel que fa als restaurants, la nota és d’un 8,12; i, la dels allotjaments, és d’un 7,84.

Calella és el municipi que suma més opinions de recursos turístics. La segueixen Santa Susanna, Malgrat de Mar i Mataró.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit