test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Els Catarres reversionen ‘Vull estar amb tu’ per celebrar 10 anys


Els Catarres han reversionat la cançó Vull estar amb tu del disc Postals (2013) amb els grups Stay Homas i Zoo. Aquesta versió és el primer avançament d’un disc que culminarà la celebració dels seus 10 anys de carrera del grup osonenc. L’enregistrament contindrà onze temes i repassarà els grans èxits del conjunt d’Aiguafreda amb artistes com Figa Flawas, Zetak, Lluís Llach, Joan Dausà, Gerard Quintana, Els Amics de les Arts, La Fúmiga, Balkan Paradise Orchestra o l’Escolania de Montserrat. El disc es publicarà divendres 17 de novembre, uns dies abans de la festa de cloenda de les celebracions del desè aniversari amb quatre concerts a la Sala Apolo de Barcelona.

El disc pretén ser “un regal per al públic de tota la vida, però també per al que ha arribat amb els seus darrers èxits”. “Són les mateixes cançons, però semblen noves”, afirma el grup. “Ens venia molt de gust comptar amb artistes que admirem de l’escena catalana, que hem admirat des de petits o amb els que ens hem creuat darrerament”.

El disc s’engloba en la celebració dels deu anys de carrera del grup d’Aiguafreda, que va començar l’octubre del 2021 amb la publicació del llibre Catarres X, escrit per Jordi Basté. A més, també ha inclòs una gira per Catalunya, les Balears i el País Valencià que culminarà amb quatre concerts consecutius a la Sala Apolo de Barcelona. Cada concert estarà dedicat a un dels quatre discos del grup. Dimecres 22 de novembre a Postals, dijous 23 a Big Bang, divendres 24 a Tots els meus principis i dissabte 25 a Diamants.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit