Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Jardí Botànic Marimurtra ha inaugurat una exposició a la biblioteca de Blanes per commemorar el seu centenari

A banda d'aquesta exposició, el jardí ha organitzat altres activitats amb la biblioteca per apropar la botànica i Marimurtra a la ciutadania


El Jardí Botànic Marimurtra ha inaugurat una exposició per commemorar el seu centenari a la Biblioteca Comarcal de Blanes. La mostra Llavors del Jardí Botànic Marimurtra, inaugurada aquest dilluns, es podrà visitar fins al divendres 14 de juny.

A més, aprofitant la celebració dels 100 anys de la creació del Jardí i del 150è aniversari del naixement del fundador, Carl Faust, hi ha més activitats programades a la biblioteca. Del 13 de maig al 14 de juny també es podrà visitar l’exposició Centenari del Jardí Botànic Marimurtra, que relata el pas d’aquests cent anys d’història. D’altra banda, des del dimarts 28 de maig i fins a l’11 de juny, s’exposaran els dibuixos guanyadors i finalistes del concurs escolar de dibuix Centenari de Marimurtra.

Activitats per apropar la botànica

El Jardí Botànic també serà protagonista en el Club de Lectura fàcil ‘Quedem per llegir!’. La trobada del dilluns 13 de maig i la del dimecres 22 de maig, es traslladarà a Marimurtra, on els integrants del club podran fer una visita guiada a les instal·lacions. També ho podran fer el Club de lectura ‘Lletraferits’, el 20 de maig; i, el Racó de la Lectura, el 25 de maig. En aquesta darrera trobada es farà la presentació del llibre Cuando perdí mis ojos marrones de Marta Bustos Góngora.

A banda, també s’han programat dos tallers. Un serà de botànica familiar i es farà el dimarts 21 de maig a la tarda a la sala infantil de la biblioteca blanenca. L’altre serà un taller de botànica infantil. Es farà el dijous 30 de maig a la tarda. A més, el dijous 23 de maig, els usuaris de la biblioteca podran fer una visita guiada gratuïta al Jardí Botànic Marimurtra. L’endemà, la biblioteca acollirà la conferència Centenari del Jardí Botànic amb Josep Maria Camarasa, patró de la Fundació Carl Faust.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit