Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El Govern reprèn els contactes amb la Ryder Cup després que l’organització s’obri a “adaptar” els camps de golf actuals


El Govern vol reprendre les negociacions perquè Catalunya aculli la Ryder Cup 2031 després que els organitzadors s’obrin a celebrar l’esdeveniment amb les instal·lacions actuals, per tant, sense construir un tercer camp de golf a Caldes de Malavella. Aquesta era una petició inicial dels organitzadors però que rebutgen de ple des del Palau de la Generalitat.

Tal com ha avançat El Periódico, el director de l’Oficina d’Estratègia del president de la Generalitat, Sergi Sabrià, ha enviat una carta als organitzadors per intentar tirar endavant el projecte. D’aquesta manera ha respost la carta que, a l’agost, va enviar el director de la Ryder Cup, Guy Kinnings, obrint la porta a “adaptar” els dos camps de golf actuals.

En la missiva, Kinnings defensa el tercer camp de golf però també diu que vol explorar “totes les opcions” i donar a Catalunya “totes les possibilitats” d’acollir l’esdeveniment tenint en compte “tot el treball que s’ha fet”. I posa sobre la taula la possibilitat “d’adaptar les instal·lacions existents” i l’ús de terrenys adjacents. Segons Kinnings, això requeriria “un projecte important de reurbanització dels dos camps de golf actuals i també fer proves d’aforament i seguretat que trigaran un temps”. “Haurem de veure si això és viable. Així que us demanem que reconsidereu la vostra decisió, ja que podria comportar que l’esdeveniment hagi d’anar a un altre lloc d’Espanya o, de fet, fora d’Espanya, cosa que seria una llàstima”, avisa.

I en la carta enviada el 21 de setembre, Sabrià li respon que el Govern està a favor d’una Ryder Cup “sostenible econòmicament, socialment i mediamentalment”. I afegeix que la sostenibilitat és “innegociable” en un context de canvi climàtic. Per aquest motiu, argumenta, els serveis d’urbanisme de la Generalitat han denegat la construcció d’un tercer camp de golf i l’ampliació d’allotjaments turístics a Caldes.

Però davant de la “predisposició” de l’organització d’estudiar celebrar l’esdeveniment en les instal·lacions actuals, Sabrià assegura que el Govern s’ofereix a “treballar plegats per tirar endavant el projecte”. Des de Presidència veuen un gir en la posició dels organitzadors de la Ryder Cup i insisteixen que no fer noves instal·lacions permanents és una condició imprescindible.

Foto: Harold Abellan // PGA Catalunya Golf and Wellness

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit