Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 4/08/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La patronal Foment del Treball ha reclamat a totes les parts implicades en les negociacions per acollir la Ryder Cup 2031 que busquin una “solució” per evitar que el torneig de golf es faci fora de Catalunya. Per la seva banda, l’Associació de Naturalistes de Girona, la Plataforma Caldenca, Unió de Pagesos, part de l’oposició de Caldes (ERC i SOM) i En Comú Podem, en canvi, celebren que la Generalitat hagi frenat la Ryder Cup 2031; un “projecte especulatiu”, “un complex urbanístic de super luxe”.
Foment assegura que seria un “despropòsit” que el torneig que enfronta Europa i els Estats Units en golf no es pugui fer a Catalunya “per culpa de la Generalitat”. A més, recorda que la Ryder Cup aportaria un impacte de 1.300 milions d’euros, atrauria uns 270.00 visitants i crearia un miler de llocs de treball.
Ecologistes, pagesos i veïns de Caldes, d’altra banda, asseguren que l’ampliació del Camiral Golf & Wellness amb un tercer camp de golf, un nou hotel o apartaments suposa destruir “més de 200 hectàrees de boscos i sòl agrícola protegits”. Així, afirmen que aquest projecte és incompatible “amb l’emergència climàtica i les conseqüències planetàries del turisme de luxe”. Ara bé, no s’oposen a què la Ryder Cup 2031 se celebri a Caldes si es fa dins les instal·lacions actuals.

Jordi Solà és el nou gerent del Consell Comarcal de la Selva. Així ho ha aprovat el ple del cartipàs celebrat el dimcres 25 de juliol. Solà subsitueix en el càrrec a l’actual president del Consell Comarcal, Martí Pujals.
Solà, fins ara, era cap del depatament de Serveis a la Ciutadania, càrrec que ha ocupat durant vuit anys. A més, i durant els 25 anys que fa que treballa al Consell Comarcal de la Selva, Jordi Solà ha sigut el màxim responsable de les àrees d’Educació, d’Empresa, Joventut i Esports.

– El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat la jornada ‘Cultivem el benestar emocional a la comarca de la Selva’. Aquesta jornada estarà dirigida per professionals de la comarca i es farà el 29 de setembre al Teatre Casino La Unió de Vidreres.
En el trancurs de la jornada sobre benestar emocional, es presentaran diferents experiències comunitàries i educatives de la comarca que promouen el benestar emocional. A més, i a banda de dinàmiques en equip dinamitzades per referents de benestar emocional de la comarca, també hi haurà una ponència de la Dra. Carme Timoneda amb el títol ‘La gestió emocional des d’una mirada neuropsicopedagògica’.

– I al Maresme, Canet de Mar oferirà un nou Cicle Formatiu de Grau Superior Tècniques d’Actuació Teatral a partir del setembre.
El Cicle Formatiu de Grau Superior Tècniques d’Actuació Teatral de Canet s’impartirà a l’Institut Lluís Domènech i Montaner. En total, el cicle comptarà amb 2.000 hores lectives que es repartiran en dos cursos acadèmics. Amb aquest cicle, l’alumnat es formarà en tècniques d’interpretació, moviment, veu i cant i activitats comunicatives i dinamització. A més, cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior Tècniques d’Actuació Teatral també es podran fer pràctiques en empreses, estudis o tallers.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit