Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

El govern d’Arbúcies “no entén” les explicacions que li demana ERC sobre la Biblioteca Municipal

El govern assegura que es va convidar ERC a "participar en el debat i en trobar la millor proposta de Biblioteca per Arbúcies"


El govern de l’Ajuntament d’Arbúcies, en mans d’Entesa, es mostra incrèdul arran de la demanda d’explicacions que va fer ERC la setmana passada. En un comunicat publicat aquest divendres, els d’Entesa exposen que “no s’entén” que ERC demani explicacions si des del govern se’ls van explicar les propostes que hi havia sobre la taula en relació amb la Biblioteca Municipal. Així mateix, asseguren que “se’ls va convidar a participar en el debat i en trobar la millor proposta de Biblioteca per Arbúcies”.

Des del govern municipal asseguren que no s’ha renunciat el projecte inicial i que hi ha diferents possibilitats sobre la taula per fer possible la Biblioteca d’Arbúcies. “No hi ha cap intenció de deixar al poble sense una instal·lació cultural fonamental”, apunten.

Des del govern d’Entesa ara esperen les propostes d’ERC. Expliquen que així se’ls hi van demanar a la reunió en què se’ls va informar de les diferents alternatives que s’obren en el projecte de la Biblioteca.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit